Apr 26, 2010

Høneuka

Gleden økes når helgen nærmer seg.
Jeg hadde sikret meg 2 helger på orreleiken (som skrevet om tidligere). Men alt avhenget av været. Ut i fra forholdet 2 uker siden, skulle dette være perfekt timing, hvor deler av isen tines og mer vann på overflaten. Det smeltet vannet omdannet til is, alt endret seg, myra frosset til igjen, snøen kom, samt den kalde vinden var på plass flere dager.

Flere høner var på leiken, deres besøkstiden var korte. Vi merket godt at orrhaner endret sitt adferde når de vakre hønene triplet på leiken. Endel action bilder ble det.

Denne turen var Jan Walbeck, Benny ,meg selv og Aleksander Myklebust (siste mannen var på tiurleiken). Vi hadde det helt topp. Grillet pølser, snitze, karbonader, kakao, kaffe og expresso servert til forskjellige måltider.

Etter lunsjen leitet vi etter bjørnehie. Turen tok sin tid, men da vi endelig fant hiet var alle meget fornøyde og smilene syntes godt.En virkelig opplevelse for oss alle og likedan for Torbjørn og Bård.

Takker for meg denne gang, men sees vel fotogjengen igjen en annen fotosammeheng.Vannet har smelte, men den har også fryset igjen.


Watch out, blackgrouse kick.


En typisk fight posisjon.


Demo for hverandre.


Alt er foto motiv, kommer annen på hvordan vi oppfatter naturen.


På vandring etter bjørnehie.


Sporene i nær området hvot bjørnen oppholdte seg.


Vi fant hiet tilslutt.

3 comments:

 1. Godkveld Duy!

  Kan nesten ikke vente til jeg selv får oppleve min første orre og tiurleik.

  Synes du nok en gang presenterer meget severdige bilder.
  Ellers veldig spennende med det ferske bjørnehiet. Er noe eget å ferdes i skoger der bamse finnes.

  Knut Børge

  ReplyDelete
 2. Flott serie Duy :)
  Spennende å følge dine fine naturfotos
  mvh
  Håvard

  ReplyDelete
 3. Tror ikke jeg har sett et bjørne hi før, morsomt :o). Det var noen skikkelig fight bilder du har klart å fått. Kan ikke være lett å være Tiur..
  Bra bilder Pham!

  Mvh Bodil

  ReplyDelete

Hyggelig at dere legger inn et par ord