Apr 6, 2010

Hornborgasjø

Bestilling på skjul (gømsle) skjer alltid 01.okt kl. 09:00 hvert år. Hvor jeg befant meg i Canada og ringte derfra klokka 03:00 på natta, men flere av dager som jeg ønsket meg var opptatt.

Det ble kun 2 dager 03. og 04. april. Så kom en (uforventet) bryllup den 03.april, tilslutt ble kun en dag, altså 04.april igjen. Etter en slitsom bryllup fotografering, dro jeg til Moss og fikk 90 min søvn. Fant veien rundt kl. 01:00. Etter mye rott med min geografiske ferdigheter fant jeg plassen ca. 05:00.

Mye av deres språk var allerede i full gang. Månen ar vakker og det lysnet opp for hvert minutt. De kom i par, i fire og i flokker. Et vakkert syn å se disse forskjellige fugler ved sol oppgang. I løpet av dagen fikk jeg mange arter som aldri har festet på brikka. Selv det ble kun en dag, men det ga meg gode resultater.Siluet av traner når de trekker seg.


Paret ved sjøen.


Showtime and dancePortrett


Tranedansen


Krikkand Common Teal (Anas crecca)


Falk Western Marsh-Harrier (Circus aeruginosus)


Storskarv Great Cormorant (Phalacrocorax carbo)


Brunnakke Eurasian Wigeon (Anas penelope)Kvinand Common Goldeneye (Bucephala clangula)Stjertand Northern Pintail (Anas acuta)

4 comments:

 1. Flotte bilder alle sammen,men v3 er et skikkelig blinkskudd!

  ReplyDelete
 2. Flotte bilder fra en fantastisk plass.
  Mvh/Oddmund

  ReplyDelete
 3. Så bra ut dette Duy. Spesielt moro at du fikk med deg sivhauk.

  Gleder meg til helgen hvor jeg skal prøve meg :-)
  Mvh Kim

  ReplyDelete
 4. Hornborgasjøen er virkelig et mekka for en fuglefotograf og du har fått festet flere spennende arter på bildebrikken.

  ReplyDelete

Hyggelig at dere legger inn et par ord