Feb 9, 2010

Lykken hos Sylteland


Etter en slitsom arbeidsuke har gleden med å kunne få noe fluktbilder av kongeørn, havørn og hønsehauk stiget sekund for sekund. Etter stresset fikk vi sjekket inn baggasjer for reisefølger Kim Abel og meg var alt på plass. I Molde ble vi hentet av Kurt Rødseth som kjørte oss til Eidskrem hytta.

Så endelig kom Ole Arne Schlytter fra ørneskjula og kjørte oss til nær butikk. Da handlet vi litt mat for kvelden og i helgen.

Lørdagen hadde vi den gamel havørn på plass ca halv annen time, ingen fluktbilder fordi vinden var ikke til vår fordel. Vi hadde utrolig fint lys og spenningen og ventingen tok av med ingen ørn / hauk.

Håpet om det at søndagen kan bli noe bedre. I fullfart kom gamle havørnen 09:55. Da fikk jeg et ok fluktbilde. Liker etter kom en voksen havørn(hun) (madamen til den fastehavørna) og tok av etter få sekunder. Ingen av oss fikk landing/take off, men opplevelsen på størrelsen forskjellen fikk vi med oss.

Forventninger var for meget både for Kim og meg. Men det ble noe bra bilder selv om det kunne blitt bedre.

2 comments:

  1. Hei Duy, og gratulerer med egen bloggside :-) Denne så ordentlig flott ut. Likte spesielt tittelbildet ditt :-)
    Ser at du også var heldig med fluktbildene fra turen vår.

    Sees vel på tur igjen

    Kim

    ReplyDelete
  2. I just found your blog and want to say thank you ! It is really nice post thanks for sharing and just keep up the good work !


    greenbaypackers | philadelphiaeagles| pittsburghsteelers|newyorkgiants



    ReplyDelete

Hyggelig at dere legger inn et par ord